Forretter

1. Pasta luigini i kremet soppsaus.
2. Smør dampet asparges med hollandaise & parmaskinke.
3. Skagen toast med ruccola og urtesalat.
4. Chili & hvitløks marinert scampi servert med urtebrød.
5. Hvitvins kokte blåskjell.
6. Blåskjell provencale i hvitvin og tomatsaus.
7. Laksetartar servert med toast og reker.
8. Fiskesuppe som er kremet bouillabaisse.
9. Fransk løksuppe med krutonger.
10. Grillet carpaccio på den gamle måten servert med parmesan, ruccola & balsamico.

Hovedretter

1. Ytre file biff med smørslynget grønn zucchini og tomat i balsamicosjy.
2. Ytre file biff med rødvinssaus og confitert tomat.
3. Ytre filet biff med sopp saus «Karl Johan «den vi kaller for steinsopp i Norge.

4. Okse indre filet med bakt zucchini og tomat og demiglace.
5. Okse indrefilet med klassisk rødvinssaus og sautert sølvløk og spinat.
6. Okse indrefilet med tomat i italiensk squash og tomat saus.
7. Okse indrefilet med sjampinjong og tomatconfite.
8. Okse indrefilet med demiglace og bakt Charlotte løk med purreløk servert med rødvinssaus.

9. Bresert kveite med saus du blanche og julienne.
10. Ovnsbakt laks med sesongens smørdampede grønnsaker.

Dessert

– Tiramisu
– Brownie med krem og bær.
– Sjokolade mousse med jordbær.
– Mascarpone pannacotta med skogsbær.


3 retters meny fra kr. 595,-
Velg fritt ovenfor.
Alltid hjemmelaget på de beste råvarer.

Vi har selvsagt mange flere å by på, dette er kun et forslag,
og tar gjerne en matprat med det du ønsker spise.