Vi har mange bryllupsmenyer å anbefale, ring oss så tar vi et møte.
Da får vi vite hva dere liker og det er en god start til ditt perfekte måltid.
Forrett
1: Grillet kamskjell med patanegra skinke og jordskokkpuré.
2: Bouillabaisse med safran, skalldyr, fisk og sesongens grønnsaker.
3: Chili-bakt torsk med sauterte søtpoteter, honning-soyasaus og mangocoulis.
Hovedrett
1: Indrefilet av okse serveres med portvins-glace, fondant potet, marinert tomat og bakt sjalottløk.
2: Ytre filet av okse med hvitløks-glace, asparges, persillerot og hasselbackpoteter.
3: Urtebakt ørretfilet rullet i serranoskinke med ratatouille, fritert kapers og safransaus.
Dessert
1: Sjokoladekrem med chili og ananas.
2: Mascarpone pannacotta med skogsbær.
3: Når sommeren er her serverer vi Valldal jordbær med krem.
3 retters meny fra kr. 595,-
Velg fritt ovenfor.
Alltid hjemmelaget på de beste råvarer
Vi har selvsagt mange flere å by på, dette er kun et forslag.